Videotechnikai rendszerek  A videotechnikai megfigyelő rendszerek a XXI. Század elejére a modern biztonságtechnikai megoldások szerves részévé váltak. Manapság egyre nagyobb igénye a társadalomnak a magántulajdon épségének megóvása, meglétének felügyelete. A videotechnika-videokamerák jelenléte nagymértékben segít megelőzni,  visszatartani a bűncselekmény elkövetésére hajlamos személyeket a bűncselekmény végrehajtásától. Elmaradhatatlan része a biztonságtechnikának áruházakban, üzletekben, irodákban, bankokban, pénzintézetekben, de az élet számtalan területén már nem elég egy betörés vagy lopás tényét egy riasztórendszerrel jelezni, szükséges, mondhatni elengedhetetlen segítség az elkövető azonosításában és elfogásában a képrögzítés.

Egyre több üzleti ügyfelünk keres meg minket azzal a kéréssel, hogy értékeit szeretné a lehető legnagyobb biztonságban tudni és nem csak a bolti tolvajokkal szemben, hanem akkor is amikor hosszabb ideig távol kell maradni az üzlettől. Másrészt a megfigyelőrendszeres megoldással folyamatos ellenőrzést tud biztosítani a munkavégzés hatékonyságáról. Ebben nyújt segítséget cégünk az általunk javasolt a mindenkori igényeknek és helyszíni viszonyoknak legjobban megfelelő eszközökkel. Segítségükkel nyomon követni a védett területen történő mozgást, valamint a nap 24 óráján keresztül folyamatos megfigyelést tud biztosítani akár otthonról, akár a világ bármely pontjáról, ahol internetes elérhetőség van.

Cégünk olyan biztonsági kamera rendszerek tervezését és kivitelezését ajánlja partnereinek, amely megbízható, korrekt, felhasználható képeket rögzít egy esetleges bűncselekmény elkövetésekor. A videotechnika rendszer alaprészei:

  • Színes vagy fekete/fehér kamerák 
  • Változtatható képkivágású objektívek, amelyek a helyszíntől függően optimális beállítható 
  • Digitális Stand Alone vagy hálózati képrögzítők, 1 / 4 / 8 / 16 kamerás változatban, változó képtárolási idővel 
  • TCP/IP hálózatra köthető digitális rögzítő vagy WEB server
  • Képmegjelenítő monitor, CRT vagy TFT kivitelben
  • Szünetmentes tápellátás

A képrögzítés időtartama eszköztől és minőségtől függően 24 órától akár több hónapig is megoldható! A jelen szabályozás szerint magánszemély 2 napig, pénzintézmények 30 napig tárolhatják a felvételeket.