Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy ezúton ismertessük meg Önnel a Márton Biztonságtechnikai Kft-t, mely lakások, családiházak, nyaralók, üzletek, irodák behatolásjelző-, tűzjelző-, beléptető-, video megfigyelő- és gyengeáramú rendszereinek tervezésére, kivitelezésére és azok karbantartására szakosodott vállalkozás.

Cégünk 2016-ban alakult elektronikus vagyonvédelemi tevékenységek ellátására. A cég vezetője több mint tíz éves, szakmában eltöltött elméleti és gyakorlati tapasztalattal szolgálja ügyfelei érdekeit. Célunk az, hogy minden ügyfelünknek megbízható és hosszútávon együttműködő partnerei legyünk, biztosítsuk a biztonságtechnikai rendszerek hibamentes működését. Ezen cél megvalósítása érdekében beszállítóinkkal hosszú távú együttműködést sikerült létrehozni. Szerelői ügyeletünk a nap 24 órájában elérhető, így megvalósul az általunk telepített rendszerek folyamatos, megbízható működése.  

Cégünk rendelkezik a vagyonvédelmi tevékenységhez szükséges Rendőrhatósági engedéllyel, valamint rendelkezik a tevékenységhez szükséges felelősségbiztosítással.

Referenciánk jelentős része magánszemélyekből áll, ahol természetesen nem csupán telepítést, hanem karbantartást és a szükséges szervizelést is elvégzzünk.

Főtevékenységünk a biztonságtechnikai megoldások kidolgozása és megvalósítása ügyfeleink részére. Termékeink között megtalálható a vagyonvédelmi feladatokra megoldást biztosító eszközök teljes választéka.
Foglalkozunk riasztó-, video-, tűzjelző-, beléptető rendszerek, valamint kaputelefon és video kaputelefon rendszerek telepítésével, valamint kültéri védelemi rendszerek tervezésével és kivitelezésével.A következő szolgáltatásainkat ajánljuk figyelmébe:

    - helyszíni felmérés,
    - árajánlat készítése,
    - tervezés, telepítés,
    - javítás,
    - karbantartás,
    - meglévő rendszer műszaki felülvizsgálata,
    - távfelügyeleti csatlakoztatása.

Reméljük, rövid bemutatkozásunkkal is sikerült felkeltenünk érdeklődését.